+36 1 361 4260 info@isocloud.hu

RÓLUNK

Figyelünk ügyfeleink igényeire

és együtt dolgozunk velük,

hogy valóban egyedit alkossunk számukra

Miért válassza a szolgáltatásunkat

Az elmúlt 25 évben a rendszerintegrációs és szerviz szolgáltatások terén az Aloha Informatika Kft. a hazai informatikai piac meghatározó szereplőjévé nőtte ki magát

Vállalati infrastruktúra fejlesztés

Vállalati infrastruktúra fejlesztés

Rendszermérnöki csapattal és üzemeltetési szakembergárdával rendelkezünk, segítünk az ön cégének a teljes vállalati infrastruktúra megtervezésében, amelyet utána kompletten leszállítunk és beüzemelünk.

Szoftverfejlesztés

Szoftverfejlesztés

A meglévő nagyvállalati rendszerek modernizációjától az egyedi szoftverfejlesztésen át az üzemeltetésig és a tanácsadásig az üzleti igények széles skálájára tudunk érdemben reagálni.

Folyamatautomatizálás

Folyamatautomatizálás

A szervezeti struktúra, a belső folyamatok és szabályozások alapján vezéreljük és áttekinthetővé tesszük ügyfeleink munka-folyamatait. A vezetők is átlátják a folyamatokat, és könnyen feltárhatók a hiányosságok.

Üzleti intelligencia és adatbányászat

Üzleti intelligencia és adatbányászat

Adatpiacokat építünk, amelyek – akár elkülönült szigetrendszerekből is – képesek konzisztens adatokat előállítani és célzottan a riportigényekhez igazodni.

Fedezze fel és tudjon meg többet az Aloha Informatika Kft. szolgáltatásairól

Ügyfeleink igényeit

kiemelt figyelemmel kezeljük

ISOCloud-minőségirányítási rendszer

Értékteremtés

Együttműködésünkkel biztosítjuk, hogy ügyfeleink egyszerűbb, használhatóbb, biztonságosabb és hatékonyabb informatikai rendszerekhez jussanak. Így segítjük vállalatuk fejlődését és javítjuk versenyképességét.

Ismerjük a másik oldalt

Az évek folyamán számtalan esetben voltunk szállítók és megrendelők egyaránt, ezért pontosan tudjuk, hogy ügyfeleink és partnereink milyen bánásmódra vágynak. Kizárólag olyan üzleti magatartást tanúsítunk, amilyet magunkkal szemben is elvárunk.

Emberekkel dolgozunk

Mindig szem előtt tartjuk, hogy az igazi munka emberek között folyik, melyet a kölcsönös tisztelet és megbecsülés határoz meg. Nagy hangsúlyt fektetünk a személyes kapcsolatokra, figyelünk ügyfeleinkre, hogy az általunk kínált megoldások valódi megoldást jelentsenek.

Folyamatosan fejlődünk

Kiváló embereket alkalmazunk, akik a kitűnő termékekből és átgondolt eljárásokból építenek megoldásokat. Emellett folyamatosan keressük annak lehetőségét, hogy munkánk minden összetevőjét jobbá tegyük a tökéletes eredmény érdekében.

Partnereink,
akikkel együtt dolgozunk az ön cégéért

Stratégia partnerséget alakítottunk ki a legnagyobb informatikai gyártókkal. Nagy hangsúlyt fektettünk arra, hogy ügyfeleinknek a legkiválóbb termékeket, szolgáltatásokat és megoldásokat szállíthassuk.

Rólunk mondták

 

Közel 20 éve dolgozunk az Alohával, akik stratégiai fontosságú HP Platinum Partnerré váltak. Az egyik legtöbb HP specializációt elnyert ügyfelünk, és partnerhálózatunkban a legmeghatározóbb vállalatok között van. Együttműködésünk hosszú távú, egyre sikeresebbé váló partneri kapcsolat, amelynek eredménye az ügyfelek magas színvonalú kiszolgálása és maximális elégedettsége.

Szpisják Tibor

Country Manager, Hewlett Packard Enterprise

 A McAfee/Intel Security és az Aloha évtizedes együttműködésének a titka a korrekt üzleti kapcsolaton túl a személyes bizalom és szimpátia! Vidám, fiatalos csapattal dolgozni mindig inspiráló és örömteli! Csak így tovább srácok!

Tóth Árpád

Country Manager, Central South-East Europe, McAfee

Az Aloha csapatával a munka tényleg olyan, mint Hawaii szigetén hula-hulázni: vidámak és gyorsak mint a tánc, rugalmasak mint a tánclépések és ami a legfontosabb, megbízhatóak, hiszen minden szavuk tény, mint ahogy a reptéren megkapjuk a nyakfüzért. Nem véletlenül számítanak a magyarországi Ericsson kutatás/fejlesztés csapatának egyik legfontosabb beszállítójának.

Antal Tünde

Stratégiai Beszerző, Ericsson Magyarország Kft.

Lépjen velünk 

kapcsolatba

Minden szervezetnek egyedi igényei vannak. Az árazás igazodik az Ön igényeihez.
Kérjük adja meg az alábbi adatokat, hogy kapcsolatba léphessünk Önnel.

Cím

1117 Budapest, Alíz utca 1.
(Office Garden irodaház, B épület, 7. emelet)

Telefon

+36 70 408 2028

Email

aloha@isocloud.hu

Kérjen ingyenes Tanácsadást!

Kollégáink 24 órán belül felveszik önnel a kapcsolatot.

Email
Phone
Messenger
Messenger
Phone
Email