+36 1 361 4260 info@isocloud.hu

Az ISOCloud egy professzionális informatikai megoldás a vállalatok minőségirányítási tevékenységeinek teljes körű támogatására.

Integrált minőségirányítási szoftver lévén elsősorban a vállalatok minőségirányítási tevékenységeit könnyíti meg, kiemelten kezeli a dokumentummenedzsmentet, a munkafolyamatok nyilvántartását, valamint a kockázatok kezelését és nyomon követését.

Az ISOCloud moduljai lehetővé teszik a minőségirányítási rendszer elektronikus dokumentumaiban tárolt adatainak strukturált adatbázisban történő tárolását. Az egyes modulok kapcsolatban állnak egymással, így az adatkapcsolatok az egész minőségirányítási rendszeren átívelően követhetők és a minőségirányítási rendszer vezetői számára azonnal naprakészen rendelkezésre állnak a rögzített adatok.

A rendszerben lehetőség van a valós idejű szenzorkapcsolatok kiépítésére is, amely valós idejű monitorozást és automatikus válaszreakciók beépítését teszi lehetővé.

Az ISOCloud minőségirányítási szoftver tervezése során egy könnyen bevezethető, logikusan működő minőségirányítási eszköz kialakítása volt a cél, mely a folyamatokban résztvevő összes szereplő mindennapi munkáját segíti. Microsoft Office 365 környezetben működik, felhő alapú vagy lokális infrastruktúrán egyaránt üzemeltethető.

Az ISOCloud ISO- vagy más minőségirányítási rendszert is támogató megoldás ideális a középvállalatoktól a multinacionális konszernekig mindazoknak, akik számára a minőségbiztosítás létfontosságú.

Az ISOCloud a Microsoft modern kiszolgáló infrastruktúra elemeire lett fejlesztve Azure környezetben, elsődlegesen TypeScript programozási nyelvet használ. Microsoft Azure™ és Microsoft SharePoint™ platformokon fut. Előbbi a rendszer motorját, utóbbi a felhasználói felületet szolgáltatja az alkalmazás számára. Az ISOCloud alkalmazás” on-premise” szerveres környezetben és Microsoft Office 365™ Cloud környezetben egyaránt üzemeltethető. Továbbá Cloud környezetben kihasználható az Office 365 és SharePoint teljeskörű online munkafolyamatokba való integrálhatósága.

Az Aloha Informatika Kft. a minőségirányítás területen

Kapcsolatunk a minőségirányítás támogatásával 2001-re nyúlik vissza. Ekkor kezdünk el foglalkozni az ISO Achiver elnevezésű, Lotus Notes alapokon működő szoftver bevezetésével. Sok-sok sikeres projekt után az alapplatform elkezdett kihalni a piacról. 2008-ban jelent meg első saját fejlesztésű szoftverünk, mely már a Microsoft 2007-es SharePoint verzióján futott, ezt követően az eszközt újrafejlesztettük a 2013-as verzióra, mely jól vizsgázott nagyvállalati környezetben is. 2018-ban kezdődött el az ISOCloud fejlesztése, amely O365 platformra épített modern minőségirányítást támogató rendszer.

A minőségirányítási rendszereket megfelelően kiépítő, üzemeltető vállalkozások és szakemberek jelentősen hozzájárulnak az adott szervezet napi szintű megbízható működéséhez. Ez a szerteágazó és sokrétű munka hatékonyan támogatható informatikai megoldásokkal, amelyek gördülékenyebbé teszik a folyamatokat és az auditokra való felkészülést, végső sorban jelentősen hozzájárul a vállalat biztonságos napi szintű üzemeltetéséhez.

Az Aloha Informatika egy olyan integrált, minőségirányítási megoldást ajánl ügyfelei számára, mely korszerű eszközökkel segíti a minőségirányítási szakemberek és a vállalatot vezetők mindennapjait.

Ezen eszközök:

  • segítik a rendszer egyszerű és költséghatékony testreszabását
  • széles körben támogatják a piacon jelenlévő szabványokat
  • a minőségirányítás teljes folyamatát lefedik
    (dokumentum menedzsment, auditok támogatása, workflow stb.)
  • mindezeket folyamatszemlélettel és hatékony kockázatelemzéssel teszik

Szeretné tudni, hogy az ISOCloud hogyan segíthet Önnek a jelenlegi helyzetben? Szakértőink várják hívását!

Vámosi Zsolt ISOCLoud szakértő

Vámosi Zsolt

Aloha Informatika Kft. üzleti elemzője

Email: vamosi.zsolt@aloha.hu

Vámosi Zsolt több mint 20 éve foglalkozik üzleti folyamatok elemzésével szoftver fejlesztési projektek keretein belül, többek között részt vett a MOL, BNP Paribas, EGIS, DPD, Pénzjegynyomda megbízásából végzett sikeres projektekben. Két éve vesz részt minőségügyi szoftverek fejlesztésében és az ISOCloud minőségügyi rendszer tervezésében is.

Harsay Gergely ISOCloud szakértő

Harsay Gergely

Aloha Informatika Kft. product ownere

Email: vamosi.zsolt@aloha.hu

A cikk társszerzője Harsay Gergely, az Aloha Informatika Kft product ownere. Gergely 2012 és 2018 között elsősorban webtechnológia alapú szoftverfejlesztéssel, illetve nyomdatechnikai folyamatmenedzsmenttel és arculattervezéssel foglalkozott. Két éve a Magyar Pénzjegynyomda Zrt, illetve az ISOCloud minőségügyi rendszer fejlesztési feladatait koordinálja Vámosi Zsolttal.

Cím

1117 Budapest, Alíz utca 1.
(Office Garden irodaház, B épület, 7. emelet)

Telefon

+36 1 361 42 60

Email

aloha@isocloud.hu

Küldjön nekünk üzenetet!

Szakértő tanácsadóink felmérik az Ön igényeit és összeállítják az egyedi árajánlatot, bemutatják a rendszert.

Kollégáink 24 órán belül felveszik önnel a kapcsolatot.

Email
Phone
Messenger
Messenger
Phone
Email